Computer en IT service

Het begin van SDJ Computers

SDJ Computers is een computerservicebureau welke jaren geleden is opgericht met het doel om particulieren en bedrijven, welke computer en IT problemen hebben, te helpen.

Ons team bestaat uit gedreven mensen, welke al meer dan 30 jaar bezig zijn met computers en netwerken. Hun passie: computers en alles wat daar mee te maken heeft. Ze zijn er dus mee opgegroeid en dat merk je aan alles.

Onze mensen hebben opleidingen gevolgd en hebben zich gecertificeerd. Ze zijn thuis in b.v. software voor thuisgebruik, maar ook in grote bedrijfsnetwerken en alles wat daar tussen ligt of mee te maken heeft. Die kennis houden ze vast door dagelijks bezig zijn met alles wat met computers en netwerken te maken heeft.

Up to date blijven is belangrijk en dat kan alleen door veel cliënten te bezoeken. Dagelijks is ons team op pad en bezoeken tientallen cliënten.

 

 

Waarom kiest u SDJ Computers bij computer en/of IT-problemen?

  • Wij hebben verstand van computer en IT zaken zoals u dat mag verwachten
  • Bij ons werken alleen gecertificeerde monteurs
  • Wij berekenen we geen voorrijkosten
  • Betaalt u voor de eerste 3 kwartier, daarna per kwartier
  • Bedienen we een groot gebied: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Haarlem en Amsterdam en omstreken
  • Hebben we een eigen technische dienst

Wij maken graag kennis met u en hopen dat u dan denkt: “Had ik maar eerder gebeld!” 

Up-to-date met alle IT-ontwikkelingen

Onze mensen zijn gecertificeerde en breed opgeleide IT’ers. Ze zijn thuis in bijvoorbeeld software voor thuisgebruik, maar ook in (zeer) grote bedrijfsnetwerken. Hun kennis vergroten en onderhouden ze dagelijks door zeer verschillende computer- en netwerkproblemen op te lossen.

Up-to-date blijven is belangrijk en dat doen we onder andere door veel cliënten te bezoeken. Tevens volgen onze monteurs alle relevante cursussen die noodzakelijk zijn voor een goede uitoefening van hun werk.

Beoordelingen en ervaringen van onze klanten

Bent u geïnteresseerd in beoordelingen en ervaringen van onze cliënten? SDJ Computers heeft op  www.detelefoongids.nl veel beoordelingen en ervaringen van tevreden klanten. Leest u ze vooral eens door.